nu startar vi provvalet

Så här ser min kandidatur ut för den som är intresserad 🙂

Jag är så glad och tacksam för att vara en del av det gröna partiet och för att fått förtroendet att under den här mandatperioden företräda er i framförallt hälso- och sjukvårdsfrågorna. Det är ett förtroende som jag försöker vårda efter bästa förmåga. Det har bland annat resulterat i att MP Kalmar län har varit en drivande kraft i arbetet med att utveckla MPs nationella hälso- och sjukvårdspolitik och till stora gröna framgångar i landstinget i Kalmar län. Inför framtagandet av valmanifest kommer även en sammanställning av gröna framgångar i landstinget att presenteras.

Jag står gärna till ert förfogande som landstingsråd för en period till. Det tar nästan ett par år att sätta sig in i landstingets verksamhet och jag skulle gärna ta möjligheten att göra landstinget ännu grönare under kommande mandatperiod.

Under kommande period skulle jag vilja vara med och förbättra den medicinska kvaliteten inom våra prioriterade patientgrupper, de mest sjuka äldre, neuropsykiatrin, stroke, hjärt- och kärlsjukdomar och cancer. Jag vill utveckla användningen av olika funktioner inom e-hälsa med fokus på det förebyggande och hälsofrämjande och fortsätta att stimulera forskningsmiljöer. Miljöpartiet arbetar för en modern, jämställd och förebyggande vård där patienterna har stort inflytande över sin vårdsituation. Det är en inriktning som jag tillfullo står bakom.

Jag har inga avvikande åsikter från partiprogrammet och har inte skaffat mig några nya lik i garderoben sedan förra valet. Mina hjärtefrågor är miljö, jämställdhet och att förbättra för utsatta grupper i samhället.

Vill du veta mer, så hör gärna av dig.

Annonser
Det här inlägget postades i Regionalt och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s