MC träff på kommunstyrelsen

Idag behandlas skrivelsen från MP om MC-träff på kommunstyrelsen i Kalmar. Hoppas att de andra partierna ställer upp och att skrivelsen snabbehandlas – för annars blir nog tiden för knapp för att kunna få till träffen den här sommaren.
Så här ser skrivelsen ut:
Initiera en MC-träff
Överfallet som hände på en MC-fest i Smedby första helgen i maj är en del av ett försök att etablera den organiserade brottsligheten i Kalmar, vilket vi hittills varit förskonade från. För att visa att denna typ av kriminalitet inte är välkomna här behöver vi alla tillsammans stå upp. Den namninsamling som har startats har visat på uppslutning bland Kalmars befolkning mot kriminella MC-gäng.
Därför vill vi att kommunen initierar ett arrangemang liknande det av Svineri MC planerade evenemanget Swedish Bike Festival. Det blir en tydlig markering från Kalmar att vi inte accepterar att man med våld eller hot om våld försöker kidnappa vårt samhälle.  Med en MC-festival brett förankrad bland invånarna kan alla med MC-intresse komma hit och glädjas och trivas.
Miljöpartiet föreslår
         att kommunen tar initiativ till, och kontaktar de MC-klubbar som finns i kommunen för att diskutera om intresse finns för, att arrangera en MC-träff liknande Swedish Bike Festival.
Annonser
Det här inlägget postades i Lokalt och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s