MC-träff

Det är dags att kommunen går in och anordnar en MC-träff!

Jag menar att det fruktansvärda överfallet som hänt i Smedby är en del av ett försök att etablera den organiserade brottsligheten i vår landsände. Vi har trots allt varit ganska förskonade på detta område tidigare. För att kraftfullt visa att dessa kriminella element inte är välkomna här behöver vi alla tillsammans stå upp för vårt samhälle. Ett initiativ som visar på att människor i Kalmar förstår detta är den namninsamling som finns här.

Men jag vill alltså gå ett steg längre och initiera att kommunen går in som arrangörer till det av Svineri MC planerade evenemanget Swedish Bike Festival. Det blir en tydlig markering från Kalmar att vi accepterar inte att man med våld eller hot om våld försöker kidnappa vårt samhälle. Det är definitivt ett hot mot demokratin när dessa krafter får härja fritt. Men en kommunalt anordnad MC-festival kan alla med MC-intresse komma hit och glädjas och trivas så som sig bör på en festival.

Annonser
Det här inlägget postades i Hälso- och sjukvård, Lokalt och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till MC-träff

  1. Danne Magnusson skriver:

    Kanon. Du är en heder för mänskligheten. Skönt att någon politiker törs stå upp mot detta!

    • Sven Tosing skriver:

      Ledningen för vårt land snor åt sig så mycket som dom kan. Dom har månadslöner på ibland över 100 000 kronor. Sen vill dom att arbetslösa och sjuka ska kunna klara sig på några tusen i månaden. Det tror sig väl fan, att det växer upp organiserad brottslighet, alla vill ju ha av kakan. Skillnaden på vår regering och mc-gängen är den, att regeringen har skapat lagar och förordningar som passar dom och fyller deras börsar. Mc gängen skapar också sina lagar, men dom lagarna är inte acepterade, bland dom som styr landet. Alla vanliga fattiga människor borde ansöka om att få bli medlemmar i Hells Angels eller Bandidos.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s