lång dag

Började i ottan med förberedelser inför dagen. Får skylla mig själv, tog det lite för lugnt i helgen. Halv åtta började första mötet. Frukostmöte med delar av majoriteten i Västmanland, som var här för att studera vårt Hälsoval.

Därefter det sedvanliga majoritetsmötet på landstinget. Diskussioner om folkhälsoplanen bland annat. Jag har nu fått alliansens synpunkter och jag hoppas och tror att vi ska kunna ha en plan med oss till nästa lf som har en bred förankring. Det känns mycket bra.

Vidare till lunchmöte med MPs kf-grupp och efterföljande KF. KF började med två stora och viktiga ärenden – vindkraft i egen regi och detaljplanen för området vid Systraströmmen. Det blev ganska långa och intressanta debatter i båda ärendena.  Båda röstades igenom med stor majoritet – bakåtsträvarna är inte så många som man kan tro!

Nu är det hög tid att ge sig av mot Högsby där jag ska träffa Miljöpartister som är kommunpolitiskt engagerade. Vi ska prata lite om samverkansfrågor mellan kommun och landsting. Ska bli kul att träffa dem!

På med säkerhetsbältet alltså 🙂

imorgon lika fullt upp

Annonser
Det här inlägget postades i Hälso- och sjukvård, Lokalt och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s