ett steg närmare storregion, eller?

Förra veckan var som ett enda maratonmöte, det fanns helt enkelt ingen tid över för bloggandet. Det var gruppmöte, 2-dagars fullmäktigemöte, primär- och tandvårdsdelegationsmöte och sist men inte minst miljöpartistgruppledaremöte. Plus några kvällsmöten.

Men nu är det ny vecka och den började med au. Det stora ärendet är avsiktsförklaringen om en sydsvensk region. Efter en del diskussioner med både partier och kommuner så har vi nu tagit beslut om att säga  ja men med en del villkor. Ärendet kommer upp på styrelsen på onsdag.

Gillade artikeln i dagens Barran om arvodeshöjningar i kommunen. Känns som minst en ledande politiker har fått hybris, eller hur kan det annars komma sig att man får för sig att lägga detta förslag samtidigt som man räknar ner löneutrymmet för kommunens medarbetare? Och hur kan det komma sig att arbetet i en parlamentarisk grupp inte kommer med ett enat förslag. Vitsen med parlamentariska grupper är ju att komma fram med långsiktiga lösningar som helst alla partier kan stå bakom?

Det här inlägget postades i Hälso- och sjukvård och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s