fel att polisanmäla

Kommunfullmäktige lyssnar på information om översiktsplanen. Vi måste lyfta fram det unika i Kalmar och vi behöver knyta ihop Kalmar starkare med närområdena utanför kommunen.

På majoritetens samordningsmöte i morse hade vi besök av Vårdförbundet. Det blev ett dynamiskt samtal där vi har en stor samsyn i frågor som patientsäkerhet och kompetensutveckling. I övrigt är det mycket budgetsnack nu. Undrar när oppositionen sak lämna över sina budgetyrkande? Budgeten är det stora ärendet på styrelsen på måndag om en vecka.

Åt lunch med Anna Thore och Rebekka Holm, det blev en del prat om kommunikationsstrategier. Den trevliga stämningen avbröts inte förrän vi fick höra att Jonas Löhnn nu polisanmält Steve Sjögren. Detta trots att partiet så sent som i onsdags å det bestämdaste avrådde från att göra detta. När KSRRs styrelse träffas härnäst ska beslutet om överenskommelsen upp för ny prövning och då har vi uppnått det som var det viktiga. Nämligen att beslut måste tas på formellt riktiga grunder, på möten dit alla ledamöter är kallade.

 

Annonser
Det här inlägget postades i Lokalt och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s