en dag som landstingsråd

Ojoj ännu en lång och fullspäckad dag. Började med friskvård och nyhetsuppdatering vid 06:00. Kände mig lite sen när träningen var avklarad men var tvungen att äta frukost och sy i några knappar som lossnangart från min kappa.

Kom in sent till kontoret men hann ändå med ett kort samtal med partiets pol. sek Rebekka. Därefter var det dagas att bege sig mot Kristianstad. Kristianstads bladet anordnade ett seminarium på temat Ny region, Nya möjligheter. Det pratades mycket om flerkärnighet som strategi i en region. Skåne har haft den strategin sedan regionaliseringen de gjorde för ett decennium sen. Den brittiske regionforskaren Tassilo Herrschel pratade om att skapa vinna-vinna koncept vid regionbildning. Och att det kan vara olikheterna som ger regionen styrka. Dessutom fick vi en liten inblick iden kommande OECDrapporten för Småland/Blekinge.

Väl tillbaka i Kalmar var det dags för partimöte. Vi hade besök av vår partisekreterare Anders Wallner. Vilken härlig och entusiasmerande person. Det blev ett mycket bra möte. Återkommer med ett litet bildreportage om detta.

Så var en väldigt intressant dag till ända. Steg in genom dörren i lägenheten straxt före 22:00. Imorgon kommer jag att hålla mig inom kommunen –  det ska bli skönt. 🙂

Annonser
Det här inlägget postades i Hälso- och sjukvård och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s