Wettersrand Moderaternas skräck

Moderaterna har tydligen bestämt sig för att Maria Wetterstrand är det största hotet mot en borgerlig regering efter valet i september.

Både roligt och märkligt måste jag säga. Kan tänka mig att moderata väljare är jätterädda för miljöpartiets politik. Vår politik står ju på en helt annan grund än moderaternas. Såg en undersökning efter förra valet som visade att runt 80 % av moderata väljare röstade på moderaterna för att det kunde gynna den egna plånboken medan bara drygt 25 % av våra väljare hade den motivationen för sitt val av parti.

Men hur det skulle gynna moderaterna eller missgynna oss att moderaterna skrämmer upp sina egna medlemmar det vet i katten!

Annonser
Det här inlägget postades i Rikspolitik och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Wettersrand Moderaternas skräck

  1. Micke skriver:

    Jag tror att vi får en Wetterstrand-effekt om Alliansen angriper henne för hårt. På samma sätt som vi fick en Leijonborg-effekt pga (s) angrep fp mycket hårt. Det finns likheter mellan Wetterstrand och Leijonborg. Båda verkar vara ärliga människor som inte gjort så mycket dumma saker i sina liv. Tror inte de hittar så mycket om Wetterstrand som är värt att ta upp. Det enda man kunde hitta om Leijonborg var väl hans kvinnoaffärer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s