Framtiden

Ja, vad kan en politisk sekreterare tänkas ta sig för en snöig söndag i februari. Jo efter att ha pressat in lite kvalitets tid med de tre barnen, vi åkte skridskor i hockeyrinken i Hagby, och sett till att alla dessutom är mätta och någorlunda glada, är det äntligen dags för lite arbete (observera ironin).

Snart är det dags för årsmöte det innebär att verksamheten det senaste året ska utvärderas och planer för det nya året ska tas fram. Under ett valår innebär det dessutom att det ska fram ett politiskt program.

Nu har landstingsgruppen arbetat med detta sedan ett tid tillbaka. Därför är det inte så svårt med vad det ska innehålla rent politiskt. Problem är snarare att det ska skrivas ihop lite snyggt och lättöverskådligt.

Sjukvård har, som jag ser det, inte varit det mest utvecklade området i Miljöpartiets politik. Det börjar definitivt bli bättre, men det är fortfarande ett område under utveckling. Detta har i alla fall orsakat vissa problem för mig. Kan inte bara ta ett gammalt program och ha som mall, vilket ju alltid underlättar.

Så jag kanske ska ta och börja skriva nu 🙂

Annonser
Det här inlägget postades i Hälso- och sjukvård och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s