Mycket familj

Hela helgen har använts till familjeaktiviter och hemmapyssel. Det är viktigt att ta sig tiden för sådana aktiviteter också. Däremot är jag lite besviken över att jag ännu inte lyckats få tiden att räcka till en provtur med äldsta dotterns skidor. Längtar efter lite friluftsaktiviteter, eventuellt med picknick och kameran med.

Förbeställningen är förberedd men inte iväg skickad än. Det måste göras snarast, för jag är väl inte ensam om att känna att våren är på väg? Varje lite solstråle ger hopp om vår och grönska, trots snöfall och kyla.

Måndagsmorgonen drog igång med samma frenesi som vilken måndag som helst. Dagens verksamhetsbesök: medicin, barn och akuten på länssjukhuset. Efter det en timme på landstingshuset för att försöka avsluta några akuta sysslor. Hann bara delvis, tänkte fortsatt hemma under kvällen. Av det blev det inte mycket, tyvärr.

Imorgon nya verksamhetsbesök men då i Västervik. Tycker verkligen att verksamhetsbesöken är oerhört intressanta och att dom ger mycket och viktig kunskap. Landstingets verksamhet är väldigt komplex och det måste man ha förståelse för som politiker om man ska kunna göra ett bra jobb. Dessutom så behöver jag i det politiska hjälp av verksamheten för att kunna förverkliga mina visioner. Tillsammans kan vi skapa en högklassig och patientfokuserad vård. Det går inte om politiken och verksamheten arbetar mot varandra.

Linda skriver också om våra verksamhetsbesök!

Annonser
Det här inlägget postades i Hälso- och sjukvård och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s