Sen fredag

Kom hem ovanligt sent idag för att vara fredag, klockan vara över halv sju. Lite väl sent när det var jag som skulle lägga de små barnen. Äldsta dottern har sin andra föreställning på Byttan så kanske blir det en sen åktur till Kalmar i natt också. Tills hon hör av sig så det bli TV-tittande och lite surfande.

Önskar att det ska bli uppehåll i helgen så det blir roligt att vara ute i trädgården. Det finns ju fortfarande en del att göra där. Om en vecka åker vi dessutom på semester så det känns lite som sista chansen att få in päronen, äpplena och lite annat som borde tas in. Ja, ja det sägs ju att det inte finns några dåliga väder bara dåliga kläder.

Måste även uttrycka min glädje över vår nya EU-parlamentariker Isabella Lövin som redan gjort sig historisk genom att få med sig en majoritet av fiskeutskottet mot tecknande av ett nytt avtal med Guinea. Isabella protesterade mot det nya avtal EU-kommissionen ville skriva under med Guinea – som drabbades av inbördeskrig i slutet av september – och ställde frågan om Europa två dagar efter en massaker på civila kan rösta ja till att skicka över 1 miljon Euro i skattepengar still den nye diktatorn.

Och som om inte det var bra nog så har våra rödgröna vänner i riksdagen nu enats om ett förslag för hållbart fiske med bland annat ett förbud mot det otroliga slöseriet med utkast av fisk.

Annonser
Det här inlägget postades i Östersjön, EU och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s