Tomt

Kom till jobbet imorse och känner att jag inte alls är med i vad som händer. Hur kan en veckas bortovaro göra så mycket, det känns som jag varit på månen eller nått likande i flera månader.

Dagen ska ägnas åt fullmäktige förberedelser, många underlag och texter ska finslipas. Fullmäktige är i Oskarshamn på forum och startar kl 15:00 imorgon med information och föreläsningar om ungdomar. Dessutom kommer det att informeras om pandemin.

På tal om ungdomar så borde det väl vara allmänt vedertaget nu att satsningar på barn som har det svårt ger stora vinster för individen men även för samhället. Nu kommer uppgifter om att allt fler unga mår allt sämre.

Med det i åtanke så hoppas jag att retoriken från de borgerliga snart är helt krossad. De borgerliga vill inte att samhället ska stå för något mer än det som är absolut lagstadgat. Det samhälle som då växer fram är ett samhälle som inte ger utsatta barn möjlighet att hitta en bra väg ut i livet. Då bygger vi ett samhälle som ger åt dem som redan har. Det blir ett hårt och cyniskt samhälle och det vill inte jag ha.

Det här inlägget postades i Barn och familj, Socialt och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s