Kalasdag

Den här helgen blir det inget trädgårdsarbete för min del. Idag har vi hunnit med är fira två släktingar. Redan vid klockan 10:00 var det tårta hos min skådespelande svägerska. Hon ska snart ner till Malmö för att spela Svensson Svensson där. Det är lite hopplöst att ha skådespelare i släkten eller bekanskapskretsen. Det är väldigt sällan som dom är lediga när vi andra är det och därför blir det inte så ofta vi kan träffas.

Sedan åkte vi direkt till kalas nummer två. Vi kunde äntligen fira min mammas 60-årsdag. Där var det middag och tårta. Nu längtar jag efter ett löparpass men är fortfarande alldeles för mätt för att klara av det. Eftersom det är min dag att lägga de små barnen så kommer det antagligen inte att bli av alls idag. Och troligen inte imorgon heller.

Morgondagen är nämligen vikt för partiaktiviteter. Vi har vårt regionmöte i Högsby i morgon. Vi skulle tydligen börja med någon utflykt i trakten och därför blir jag upp plockad här hemma redan vid nio.Sen är det troligaste att vi inte är hemma igen förrän 18:00.

Det här inlägget postades i Lokalt och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s