Miljöpartiet inifrån

Igår träffades miljöpartisterna i kommunen för sedvanligt onsdagsmöte. Vi gillar att träffas, så vi har möte varje onsdag.

En av punkterna på dagordningen var om vi skulle driva kravet om en extern kreditbedömning av Arenaprojektet eller inte. Att frågan kom upp nu beror på att Sveafastigheter lämnat Arenaprojektet. Frågan var om det utgjorde en så stor förändring av projektet att vi borde agera ytterligare och det var där idén om en extern kreditbedömning kom in i bilden. Partiets ställningstagande för en arenasatsning men mot kommunal borgen kvarstår men vi tänker inte driva frågan om extern kreditbedömning i nuläget. Vi har inget att invända mot Jonas sätt att agera i ärendet utan Jonas har partiets fulla stöd för sitt arbete. Han har hållit fast vid partilinjen och nu la han fram en idé hur man kunde driva frågan vidare. Den idén valde partiet efter noggrant övervägande att avstå från att driva.

Det är jag glad för då jag inte tycker att det finns någon anledning att begära detta. Projektet har inte förändrats på något avgörande sätt vad jag kan se och därför finns ingen anledning att driva frågan vidare när nu KF beslutet vunnit laga kraft och överklaganden är utagerade.

Fotboll känns efterhängset just nu 🙂 Kanske skulle det vara enklare om jag bara började intressera mig för fotboll?

Annonser
Det här inlägget postades i Lokalt och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s